logo
 

Dedicated to Safety at Sea!

Nemad Maritime Safety levert uit voorraad een breed assortiment aan ISO, SOLAS en MED goedgekeurde maritieme veiligheidsproducten en is als SOLAS erkend service station uw adres voor de keuring van uw reddingsmiddelen.

Lees meer >
 
 

Totaal leverancier

Nemad Maritime Safety vertegenwoordigt als distributeur toonaangevende merkfabrikanten en het zeer brede totaalpakket aangevuld met eigen merk producten, is zorgvuldig samengesteld en geselecteerd. Nemad Divequipment voert een eigen productlijn genaamd Impact van accessoires en gangbare artikelen, aangevuld met de (exclusieve) vertegenwoordiging van internationale merken zoals Ocean Safety, Typhoon, Tecline/Scubatech, Bright Weights en Ammonite System.

Een uitgebreid dealer en service netwerk heeft als doel u direct te adviseren en betrouwbare service en ondersteuning te geven. Meer informatie met dealer en verkoopadressen vindt u op de Nemad Maritime Safety website en de Divequipment website

 
Lees minder >
 

SOLAS Service Center

Naast de levering van hoogwaardige kwaliteitsproducten levert Nemad Maritime Safety ook ondersteunende diensten zoals onderhoud, reparatie en keuring in haar SOLAS Service Center in Schiedam (Nederland) en Oostende (België).
Het Nemad Service Center is SOLAS erkend door de Nederlandse en Belgische overheid.

Lees meer >
 
 

Nemad hecht veel waarde aan langdurige relaties, zowel met fabrikanten als met haar klanten. Een relatie gebaseerd op het vertrouwen dat afspraken worden nagekomen. Door te investeren in kennis, opleiding en kwaliteit kan Nemad haar dienstverlening optimaal blijven afstemmen op de wensen en eisen van u als klant.

Het Kwaliteit- en het Milieu managementsysteem van Nemad Groep is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd door Lloyd's Register.

 
 
Service organisatie

Of het nu gaat om maritieme kleding, drijf- en droogpakken, overlevingspakken, reddingsvesten, reddingsvlotten,  persoonlijke beschermingsmiddelen of veiligheidsmaterialen, met onderhoud en de periodiek vereiste keuringen, verzekert u zich van goed werkende persoonlijke beschermingsmiddelen.

 

Maatwerk

Voor klanten met specifieke eisen en wensen hebben wij de mogelijkheden om klantspecifieke producten te laten maken afgestemd op de eigen werksituatie, de gewenste ergonomie en in de eigen huisstijl.

 

Huur of leasemogelijkheden

Ook huur of lease van reddingsmiddelen behoort tot de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 
 
 
Lees minder >
 

Veilig werken bij water

Het werken langs, boven, op of onder water gaat gepaard met risico’s. Iedere werksituatie is uniek, zeker in een omgeving met water, waardoor ook de te nemen voorzorgsmaatregelen specifiek zijn voor de werksituatie. Denk bijvoorbeeld aan werken op hoogte boven water.

Lees meer >
 
 

Als partner van bedrijven met werkzaamheden op of rondom water is Nemad Maritime Safety / Nemad Divequipment een voorraadhoudende partner met een breed pakket aan gespecialiseerde beschermende oplossingen, zoals een breed assortiment doorwerkkleding, droogpakken, valbeveiliging, reddingsvesten, reddingsvlotten, overlevingspakken, persoonlijke beschermingsmiddelen, reddingsmiddelen en duikartikelen voor scheepvaart, ship chandlers, offshore, wind energy, brandweer, marine en de recreatieve en professionele duikers.

 
 
 
Lees minder >
 

 

Het laatste nieuws

 
 
 
 

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief