logo
 

Cyalume

 

De breeksticks van Cyalume kunnen op verschillende manieren worden toegepast in de scheepvaart. Daarnaast zijn de breeksticks niet van een baterrij afhankelijk en zijn ze eenvoudig in gebruik. In onderstaande video's worden een paar demonstraties gegeven van verschillende toepassingen van de breeksticks.

 
 

 

 

 

Man Overboard

Het S.O.S Signalerings en Reddingslicht van Cyalume is ideaal voor reddingsacties op zee. In bijgaande video een voorbeeld van de toepassing. Het S.O.S. licht kunt u hier terugvinden in de webshop.

 
 

 

 

 

Vessel marking at anchor

De Snaplight breeklichten van 15cm (6") kunnen voor een groot aantal toepassingen worden ingezet. Bijgaand een voorbeeld van het markeren van een boot wanneer deze stil ligt. De breeklichten zijn voorzien van een haakje waardoor deze eenvoudig opgehangen kunnen worden. De breeklichten kunt u hier terug vinden in de webshop (12 uurs-variant). 

 
 

 

 

 

Search & Rescue

In bijgaande video worden van beide bovengenoemde items gebruik gemaakt. De Snaplight breekstick van 15cm word in dit geval op het reddingsvest bevestigd en bij de reddingsactie zelf word het S.O.S. licht toegepast.