logo
 

Mullion legt het belang van het dragen van een passend reddingsvest uit


Volgens cijfers van het Rode Kruis draagt ​​meer dan 87% van de mensen die verdrinken geen reddingsvest. Zwemmen is niet voldoende om bootongevallen te overleven. Het dragen van een reddingsvest geeft hulpverleners extra tijd om bij u te komen en het maakt het mogelijk u te redden. Waarom zou je je leven op het spel zetten als het zo gemakkelijk is om er een te dragen? Het is echter van groot belang om een ​​goed passend reddingsvest te dragen en dit correct te dragen

 

EEN JUISTE PASVORM REDT LEVENS 

Misschien ken je iemand die zijn of haar reddingsvest niet goed draagt. Heb je je ooit afgevraagd of dit een goed idee is? Nou, dat is het zeker niet. Het correct dragen van uw reddingsvest kan uw leven redden. Allereerst moet u een reddingsvest dragen dat bij u past. Het mag niet te groot of te klein zijn. U kunt niet meer dan één vuist ruimte hebben tussen uw lichaam en uw reddingsvest. Het moet als gegoten zitten!

 

HET BELANG VAN EEN KRUISBAND

Hoewel kruisbanden wettelijk niet verplicht zijn, heeft Mullion afneembare kruisbanden aan zijn reddingsvesten toegevoegd, omdat we vastbesloten zijn dat het gebruik ervan zeker levens redt.

Bekijk de video om het zelf te ontdekken.

 
 
 
 

Een kruisband is van groot belang, omdat deze uw reddingsvest op de juiste plek houdt als u in het water valt. Het helpt ook voorkomen dat het reddingsvest het lichaam opkruipt tijdens zware momenten in het water.

 

Onze automatische reddingsvesten worden geactiveerd wanneer het patroonmechanisme in contact komt met water. Vervolgens wordt een schietmechanisme geactiveerd en een CO2-cilinder doorboord. Het gas dat uit de cilinder vrijkomt, blaast het reddingsvest op, waardoor u blijft drijven. Uiteraard hebben al onze reddingsvesten ook handmatige bediening als back-up.

 

De video laat zien hoe het reddingsvest van de persoon die de kruisband niet draagt ​​opengaat, maar direct een opwaartse beweging maakt en boven het hoofd van die persoon wordt getild. Het houdt hem duidelijk niet veilig over het water, omdat het niet langer om zijn bovenlichaam is bevestigd. Bij het dragen van de kruisriem blijft het reddingsvest op zijn plaats en zorgt het ervoor dat de juiste ondersteuning in het water wordt geboden zoals bedoeld.

 

STANDAARDEN

Zoals eerder vermeld, is het niet verplicht om kruisriemen aan reddingsvesten toe te voegen. Er is echter een verschuiving in de testprocedures, aangezien het binnenkort verplicht wordt om reddingsvesten met en zonder kruisbanden te testen.