logo
 

Lalizas Lamda - De meest betrouwbare optie

 
 

De Lalizas Lamda is een serie SOLAS-goedgekeurde reddingsvesten die een zeer betrouwbare optie zijn voor zwaar commercieel gebruik en offshore-toepassingen. De reddingsvesten zijn ontworpen om te worden gedragen in combinatie met kleding voor zwaar werk en een overlevingspak, en garanderen dat de drager in minder dan 5 seconden in een zelfoprichtende houding wordt gedraaid bij activatie.

 

Bovendien zijn de Lalizas Lamda-serie de enige SOLAS-goedgekeurde reddingsvesten in zijn categorie met twee roestvrijstalen gespen, in het midden en aan de zijkant van het veiligheidsharnas, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd of opgeblazen.

 

De Lamda-serie is gecertificeerd volgens het HSE-compatibiliteitstestprotocol voor reddingsvesten en overlevingspakken op offshore-installaties (in combinatie met het overlevingspak).

 
 

De Lamda Reddingsvesten zijn te combineren met de Lalizas LED reddingsvest lichten "Safelite IV" en "Alkalite II" en zijn verkrijgbaar in 150N, 275N en 330N. De 330N versie is voorzien van een kruisband en is ook leverbaar met sprayhood. Voor meer informatie over de reddingsvesten en datasheet kunt u hier de productpagina in de webshop bezoeken.