logo
 

Wij staan voor een circulaire economie!

 
 

Nemad is een ISO140001 gecertificeerd bedrijf dat het verlagen van haar ecologische voetdruk als doelstelling heeft.

 

Dit proberen wij onder andere te bereiken door het aanbieden van Resource Boxen. Deze kunnen gebruikt worden om recyclebare goederen in te zamelen en vervolgens te verwerken tot bijvoorbeeld nieuwe half-fabrikaten of eindproducten.

 

Werkwijze

U koopt als klant bij Nemad een Resource Box, waarmee u vervolgens uw gebruikte goederen (werkkleding, veiligheidsschoenen, en overige persoonlijke beschermingsmiddelen) verzamelt. Het voordeel is dat u deze op eigen tempo kan vullen en er geen extra huurdiensten of andere kosten moet betalen. Iedere Resource box zal voorzien worden met een sticker waarop de vermelding komt van uw bedrijf en Nemad.

 

Bij een volle Resource Box kan er een melding gemaakt worden bij Nemad, en zullen wij deze bij u laten ophalen. Indien gewenst kan er meteen een nieuwe Resource Box geleverd worden. Wij halen uitsluitend onze aangeleverde Resource Boxen op, andere extra dozen of zakken worden NIET meegenomen. Nadien krijgt u een rapportage over de verwerking van de recyclebare goederen. 

 

Prijs

Voor de aankoop, het leveren en ophalen van de Resource Boxen werken wij met een all-in prijs van €35,00.

 

Samenwerking

Nemad heeft bewust gekozen voor een samenwerking met DHL. Deze partij heeft met hun GoGreen programma een streven naar een 0% uitstoot in 2050. Een flinke stap de goede richting in, want voor 2025 wil GoGreen in 70% van de gevallen schone bezorgoplossingen verzorgen, zoals elektrische voertuigen en fietsen. Een andere doelstelling van GoGreen is dat DHL met haar partners jaarlijks 1 miljoen bomen plant.