logo
Nemad-Maritime-Safety-slide-02.jpg
Nemad-Maritime-Safety-slide-04.jpg
Nemad-Maritime-Safety-slide-05.jpg
Nemad-Maritime-Safety-slide-06.jpg
 

Bij Nemad staat de veiligheid van de klanten voorop!

Nemad hecht veel waarde aan langdurige relaties, zowel met fabrikanten als met haar klanten. Een relatie gebaseerd op het vertrouwen dat de veiligheid van de klant voorop staat en afspraken worden nagekomen.

Nemad investeert continue in kennis, kwaliteit en opleiding om haar dienstverlening optimaal te kunnen afstemmen op de wensen en eisen van u als klant. Het keuringsstation van Nemad en haar medewerkers zijn dan ook gecertificeerd door fabrikanten zoals Ocean Safety, Lalizas, Mullion, Typhoon International, ISP,  Plastimo, Seago en Arimar.

 

Dit geeft u als klant de garantie dat uw veiligheidsmiddel gecontroleerd en onderhouden wordt volgens de voorschriften van de fabrikant, enkel originele onderdelen worden toegepast en het product onder de garantie en productaansprakelijkheid van de fabrikant blijft vallen. 

Het Kwaliteit- en het Milieu managementsysteem van Nemad Groep is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd door LRQA en het Nemad Maritime Safety Service Station is voor de beroepsvaart door de Nederlandse en Belgische Scheepvaartinspectie erkend als Solas Service Station. 

 
 
Service organisatie

Voor de pleziervaart werkt Nemad Maritime Safety nauw samen met watersportwinkels waar consumenten hun reddingsvlotten en -vesten kunnen inleveren ter keuring. 

 

Of het nu gaat om maritieme kleding, drijf- en droogpakken, overlevingspakken, reddingsvesten, reddingsvlotten,  persoonlijke beschermingsmiddelen of veiligheidsmaterialen, met onderhoud en de periodiek vereiste keuringen, verzekert u zich van goed werkende persoonlijke beschermingsmiddelen.

 

Maatwerk

Voor klanten met specifieke eisen en wensen hebben wij de mogelijkheden om klantspecifieke producten te laten maken afgestemd op de eigen werksituatie, de gewenste ergonomie en in de eigen huisstijl.

 

Huur of leasemogelijkheden

Ook huur of lease van reddingsmiddelen behoort tot de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.