logo
 

Nemad Maritime Safety

Dedicated to Safety at Sea!

Uw adres voor professionele persoonlijke beschermingsmiddelen en waterreddingsmiddelen voor het veilig werken op, rond en boven water. Nemad Maritime Safety levert uit voorraad een breed assortiment aan ISO en SOLAS goedgekeurde maritieme (veiligheidsproducten).

Het werken langs, boven op of onder water gaat gepaard met risico's. Iedere werksituatie is uniek rond het water, waardoor de te nemen voorzorgsmaatregelen specifiek zijn voor de werksituatie. Voor iedere situatie heeft Nemad Martime Safey een passende oplossing. Mocht het onverhoopt toch misgaan rond het water dan hebben wij de producten in huis om het risico op verdere schade te verkleinen. Denk hierbij aan Pyrotechnics om te alarmeren tot reddingsvlotten en reddingsvesten om veilig een schip te verlaten in nood.

Totaal Leverancier

Nemad Maritime Safety vertegenwoordigt als distributeur diverse merkfabrikanten als Ocean Safety & Typhoon. De producten van deze fabrikanten kunnen wij snel leveren uit voorraad. Met onze eigen bezorgdienst in de regio Rotterdam en omstreken kunnen wij iedere klant in deze regio snel en naar tevredenheid bedienen. Is uw bedrijf niet gevestigd in de regio Rotterdam? Geen probleem, wij hebben uitstekende afspraken met vervoerders die aan al uw eisen kunnen voldoen.

Service, keuring en garantie

Naast het leveren van professionele persoonlijke beschermingsmiddelen en waterreddingsmiddelen bent u bij Nemad Maritime Safety ook aan juiste adres voor het keuren en onderhoud. Nemad Maritime Safety hecht veel waarde aan langdurige relaties, zowel met fabrikanten als met klanten. Door te investeren in kennis en kwaliteit kan Nemad Maritime Safety haar dienstverlening optimaal blijven afstemmen op de wensen van de klant. Of het nu gaat om redvesten, reddingsvlotten, maritieme kleding drijf- en droogpakken, industriële persoonlijke beschermingsmiddelen of veiligheidsmaterialen. Met onderhoud en de vereiste keuringen, verzekert u zich van goed werkende producten.